Apuristikot Auttaa Grappling Team Poria

Se on selvää että joskus kamppailulajien harjoittajat ottavat iisisti ja relaavat muiden asioiden parissa. Tapoja on monia, yhtälailla kun on myös osaanottajia kamppailulajien kilpailuissa. Joskus on siis syytä kysyä itseltään, millä saa irti itsensä omista harrastuksistaan tilaan jossa voi antaa ruumiin ja mielen levätä. Siksi haluisimmekin kysyä lukijoiltamme mikä on se, joka toimii teille parhaiten relaksoitumiseen harrastuksiesi ulkopuolella. Se voi siis todella olla ihan mitä vaan.

Mikä sitten osuu Grappling Teamin kohdalla, no se on tietysti apuristikot jotka ovat todella mielenkiintoista ja huikean rauhallista ajanvietettä. Kamppailulajien harrastajilla on usein paljon mielessä, erityisesti BJJ on kovin teknine laji aivan kuten shakki. On siis usein jopa vaikeata saada mieli rauhaiselle aaltopituudelle, johon tarvitaan jotain toisenlaista ajateltavaa ja pohdittavaa.

Apuristikot

Ja tiedän että joidenkin teidän mielestä ristikot ovat mummojen hommaa, mutta se ei todellakaan ole sitä meidän mielestämme. Apuristikot ovat yksi suosituimpia ristikkolehtiä Suomessa, sekä grappling harrastajien keskuudessa. Siksi kannustamme muitakin kokeilemaan jos siitä löytysi se juuri tarvittava rauha mielellesi. Tästä lehdestä nimittäin löytyy jotain jokaiselle, ja se toimii ikäänkuin älyllisenä vastuksena. Voitaisiin siis jopa sanoa, että jos kukaan ikinä haluaisi tehdä jotain hyödyllistä mielellään niin ristikoiden ja sanojen arvuuttelu on todella hienoa. Kilpailu mieli on usein kova itsepuolustuksen tiimoilla, kenties tästä apu siihen!

Älä unohda jäättää kommenttia, mikä on teidän niksinne. Kenties opimme itsekkin jotain siitä.. who knows! Mutta tietysti kaikki mitä me voimme oppia on myös kova ja suuri ilo osallistua. PS. pian tulossa jatkoa venyvyys- ja ketteryysohjeita haluaville. Looking forward! Btw. lämpimät terveiset hyvälle ystävällemme Mikko Apu. Toivottavasti harjoittelut sujuvat hyvin, terkkuja siis.

Niko Koski

Speak Your Mind

*